English

Tel : 022-6751 444
Main Menu

Conferentiestoelen huren of kopen

Voor conferentiestoelen bent u bij ons aan het juiste adres. Speciaal voor beurzen, bedrijfspresentaties, open dagen, bijeenkomsten en events zijn conferentiestoelen geschikt. De meeste exemplaren zijn stapelbaar en makkelijk te vervoeren. We hebben gekozen voor een origineel assortiment met mooie looks. Geen simpele 13 in een dozijn artikelen maar conferentiestoelen met uitstraling.

Bedrijven die af en toe een conferentiestoel nodig hebben, kunnen deze beter bij ons huren. Huren scheelt in de kosten en met de opslagruimte. Het voordeel van kopen is dat u volledig uw eigen stoel kunt samenstellen qua bekleding en kleur. Bij huur houden we wel degelijk rekening met uw wensen. En wij leveren altijd nette vergaderstoelen en conferentiestoelen uit het bouwjaar 2015.

Stel eenvoudig uw ideale conferentiestoel samen met keuze uit:
  • » vele soorten bekleding
  • » vele kleuren en kleurencombinaties
  • » bijpassende vergaderstoelen en designtafels

Conferentiestoel Kvadrato

Deze Kvadrato conferentiestoel is verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Normaliter geven onze klanten voorkeur aan de Kvadrato conferentiestoel met armleuning en gestoffeerde rugleuning. Makkelijk opstapelbaar en toch een mooi visueel design.
Aanschafprijs vanaf 99,- excl. BTW
Aanschafprijs in zeer fraaie uitvoering: 149,- excl. BTW

Meer info Huren

Conferentiestoel Rondo

De Rondo conferentiestoel is verkrijgbaar in verschillende varianten, kleuren en stoffen. Een makkelijke stapelbare conferentiestoel leverbaar in plastic maar ook gestoffeerd. Prettig gevormde zitting en rugleuning voor comfort.
Aanschafprijs vanaf 99,- excl. BTW
Aanschafprijs in zeer fraaie uitvoering: 149,- excl. BTW

Meer info Huren

Conferentiestoel Rewind

De Rewind conferentiestoel is verkrijgbaar in verschillende varianten, kleuren en stoffen. Een makkelijke stapelbare conferentiestoel leverbaar met plastic rugleuning en armleuning maar ook gestoffeerd in diverse soorten bekleding.
Aanschafprijs vanaf 99,- excl. BTW
Aanschafprijs in zeer fraaie uitvoering 149,- excl. BTW

Meer info Huren

Conferentiestoel Tania

De conferentiestoel Tania is verkrijgbaar met kruisvoet, wieltjes en glijders. Personaliseer met de uitgebreide keuze in bekleding en kleuren. Originele uitstraling zeer geschikt voor beurzen, meetings en bedrijfspresentaties. Mooi te combineren met een Vela of Iris glazen tafeltje.
Verkrijgbaar vanaf 459,- excl. BTW.

Meer info Huren

Conferentiestoel Iris

Deze Iris conferentiestoel is verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een vast en een roterend onderstel. Uniek design om op niveau te vergaderen in een klein gezelschap. Meestal leveren we deze in combinatie met de Iris glazen tafel.
Aanschafprijs vanaf 549,- excl. BTW.

Meer info Huren

Conferentiestoel Flexi

Deze Flexi conferentiestoel is afgeleid van de ergonomische bureaustoel Flexi. Fraai ontwerp met ergonomisch gevormde rugleuning. Verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren. Deze conferentiestoel is zeer geschikt in kleine tot grote vergaderzalen.
Aanschafprijs vanaf 199,- excl. BTW.

Meer info Huren

Conferentiestoel Flash

Deze Flash conferentiestoel is afgeleid van de ergonomische bureaustoel Flash. Fraai ontwerp met ergonomisch gevormde rugleuning. Verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren. Deze conferentiestoel is zeer geschikt voor grote zalen. Praktisch te verplaatsen omdat ze stapelbaar zijn.
Aanschafprijs vanaf 229,- excl. BTW.

Meer info Huren

Conferentiestoelen huren voor professioneel event

Voor een expositie, beurs of open huis met de juiste grandeur koopt of huurt u conferentiestoelen. Wij verzorgen de logistiek en kunnen de zaal inrichten met:
  • » conferentiestoelen huren
  • » vergaderstoelen huren
  • » touchscreen digiborden huren
  • » geurmachine huren