English

Tel : 022-6751 444
Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text

De gebruiker centraal

Huis van Gemak is leverancier van ergonomische stoelen en trippelstoelen. Alle stoelen worden in Europa geproduceerd. Er is sprake van perfectionisme in design, ergonomie en productie. Aandacht voor het leveren van kwaliteit & service tegen een voordelige prijs. Om deze reden kunnen wij met recht zeggen dat wij 5 jaar garantie geven en een prima score hebben op het gebied van klantentevredenheid.

Maak eens een afspraak voor een demo op locatie. Onze adviseurs rijden door heel Nederland en Vlaanderen langs klanten. De keuze voor de ideale stoel is lastig om van achter een pc te maken. Wij komen graag langs voor een proefzit. Daarbij zijn onze adviseurs opgeleid op het gebied van zitergonomie en mobiliteit op het werk. We kunnen ook stoelen op proef naar u verzenden via onze Eurohubs.

Huis van Gemak beschikt over een mooie line-up van 12 ergonomische stoelen, plus verschillende trippelstoelen. Er is ruime keuze qua functionaliteit, design, bekleding, kleuren en prijsklasse. Daarbij kunnen wij ook prima uit de voeten met specials. Dus welke verwachtingen of wensen u ook heeft, wij helpen u graag verder.