English

Tel : 022-6751 444
Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Ergonomische stoel voor een goede houding

MobyChair vindt dat een goede ergonomische stoel de contouren van uw rug dienen te volgen. Pas dan krijgt uw lichaam de optimale rugsupport. In feite synchoniseert de ergonomische stoel met uw lichaam. Het wordt n van de onderrug tot aan de bovenrug. Zodra deze match gemaakt is, bereiken we de ideale basis voor een gezonde werkhouding.

Het is belangrijk om bij een goede werkhouding uit te gaan van de 90 graden parameters. Dit betekent niet onderuit zakken maar rechtop zitten met de knien en rug in een hoek van 90 graden ten opzichte van de zitting. De ergonomische stoelen zijn op allerlei manieren op maat instelbaar om een goede houding te stimuleren en te supporten.

Ergonomische stoel met S-Curve

Een goede eigenschap van onze ergonomische stoel is dat deze met de S curve op een natuurlijke wijze de zithouding ondersteunt. U voelt geen bobbels of delen van de stoel in uw rug. U ervaart een gelijkmatige drukverdeling in balans over uw hele rug. Deze gelijkmatige drukverdeling hebben een positief effect op de spierspanning, de ontspanning en de houding.

Het is verstandig om niet urenlang n dezelfde houding aan te nemen. Uw spieren worden stijf. Het lichaam raakt vermoeid. Onze ergonomische stoelen ondersteunen dynamisch zitten. Werk aan actief bewegen en spierontspanning tijdens het werken. De ergonomische stoel ondersteunt het volledige lichaam in vele werkhoudingen. Als u een andere houding aanneemt, past de stoel zich aan. Zo is het niet noodzakelijk om in n stand te blijven werken. U kunt switchen en blijven bewegen terwijl de ergonomische stoel uw lichaam volgt.

Assortiment Ergonomische stoelen